Четвърта поредна победа за Ланс - авансът на ПСЖ във Франция се топи (ВИДЕО)


Четвърта поредна победа за Ланс - авансът на ПСЖ във Франция се топи (ВИДЕО)
Снимка: GettyImages

3394 0

Тимът на Ланс записа четвърта поредна победа в елита на Франция, надделявайки с 2:1 над Страсбург като домакин в срещата, която откри кръг №30 в Лига 1!

Развой на двубоя

В 11-ата минута Ланс откри резултата чрез Пшемислав Франковски, който се разписа с техничен удар с десния крак в далечния ъгъл. В 65-ата авансът на "жълто-червените" набъбна до 2:0 след изпълнение от воле на Факундо Медина.

Страсбург намали изоставането си на 1:2 в 84-тата минута, след като Кевин Гамейро опъна мрежата зад Брис Самба с майсторско изпълнение, но за нещо повече не остана време. В заключителните минути от мача Хабиб Диало от гостите си изкара два бързи картона и напусна с една идея по-рано терена...

*Със спечелените 3 точки Ланс събра актив от 63 на второто място в Лига 1 и вече изостава само на три от лидера ПСЖ (66). Страсбург пък е на 16-а позиция със сбор от 26 пункта! Редно е да се отбележи обаче, че Лионел Меси, Килиан Мбапе и компания са с мач по-малко, така че биха могли да увеличат аванса си на върха на 6 пункта, ако в днешния 8 април (22:00 ч.) победят Ница като гости!

Репортаж от Ланс 2:1 Страсбург

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички