Севиля и Атлетико громят за Купата на Краля


Севиля и Атлетико громят за Купата на Краля
Снимка: Getty Images/Guliver

1354 0

Два от най-силните отбори в Испания Севиля и Атлетико (Мадрид) записаха убедителни победи в мачовете си от 1/16-финалите за Купата на Краля.

Севиля разкова Сабадел с 5:1 на "Рамон Санчес Писхуан", докато столичани се справиха със съпротивата на Оспиталитед с 0:3, като столичани обезсмислиха реванша си. Севиля пък се класира с общ резултат 11:2, ставайки втория отбор продължил напред след Реал Мадрид.

Повече затруднения определено имаха проблеми андалусийци, които изостанаха в резултата след гол от дузпа на Коянтес. Още до полувремето обаче гол на Гамейро в 35' върна равенството.

През втората част домакините буквално изригнаха, след като разковаха своите съперници, а основна заслуга за това имаше Яго Аспас. Привлеченият от Ливърпул нападател се отчете с хеттрик в рамките на само 4 минути (59-63), а резервата Деулофеу направи 5:1 в 81'.

Шампионите на Испания пък трябваше да решават всичко след полувремето, когато на терена се появи Антоан Гризман. Привлеченият от Сосиедад флангови футболист откри в 67', а в 81' Габи удвои от дузпа. Крайното 3:0 оформи беше оформено от Кристиан Родригес.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички