Севиля бие лесно в мач с два червени картона


Севиля бие лесно в мач с два червени картона
Снимка: Getty Images/Guliver

1396 0

Севиля се внедри в зона "Шампионска лига" след изиграването на първия двубой от 23-ия кръг на Примера дивисион, след като си осигури лесна победа с 3:0 над новака Кордобоа у дома.

След трудно начало и добра игра в защита на Кордоба в 38' гостите най-накрая се пречупиха. При центриране от корнер Кричовияк беше на точното място, засичайки центрирането на Хосе Антонио Рейес.

"Рохибланкос" се възползваха от това и още до почивката водеха с 2:0. Витоло намери Карлос Бака отлично в 44', оставяйки нападателя сам срещу вратата - 2:0.

След почивката Екенг си изкара нелеп червен картон за абсолютно ненужно остро влизане в краката на съперник, но в 73' силите бяха изравнени, след като и Кричовияк получи директен червен картон.

Това обаче не позволи на Кордоба да се надява на нещо повече в мача, а всичко беше решено в 76', когато Ибора се възползва от отличен пробив и асистенция на Колодджиджак - 3:0.

Благодарение на 3-те точки "рохибланкос" събраха 45 пункта в своя актив и след две поредни загуби успя да се върне на 4-а позиция.

Кордоба остава в зоната на изпадащите с 18 точки - на 2 от спасителната 17-а позиция. Новакът е на 19-о място.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички