Сетиен след отпадането: Виждам напредък, само резултатът не ми хареса


Сетиен след отпадането: Виждам напредък, само резултатът не ми хареса
Снимка: Guliver/GettyImages

2165 0

Наставникът на Барселона Кике Сетиен е останал доволен от представянето на своя отбор срещу Атлетик Билбао, но не и от резултата. Късно снощи каталунците отпаднаха от Купата на краля, след като допуснаха късен гол. По този начин баските продължават към полуфиналите, докато Барса се сбогува с целта си за требъл през настоящия сезон.

"От много време съм във футбола и знам, че има мачове, в които вкарваш гол с единствения си удар и побеждаваш, а в други случаи губиш, след като си създал десет положения. Не зная дали това се дължи на увереност, вдъхновение или нещо друго. Това са неща, които нито треньорите, нито футболистите могат да контролират", заяви Сетиен след двубоя.

"Всичко беше чудесно, с изключение на резултата. Жалко е, че отпадаме, но въпреки това видях напредък в някои аспекти от играта ни, които искаме да подобрим. Играхме добре, но във футбола се случва да загубиш и когато си се представил на ниво", добави треньорът на Барселона, който отказа да коментира ситуацията с картона на Френки де Йонг за симулация.

Междувременно и другият испански колос - Реал Мадрид, отпадна от Купата на краля след много драма и голово шоу на "Бернабеу" (повече по темата четете тук).

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички