Сетиен: Дембеле може да запълни дупката в атака


Сетиен: Дембеле може да запълни дупката в атака
Снимка: Guliver/GettyImages

2235 0

Наставникът на Барселона Кике Сетиен смята, че връщането от контузия на Осман Дембеле може да запълни дупката в атака до края на сезон. Каталунците имат сериозни проблеми в предни позиции, след като стана ясно, че нападателят на отбора Луис Суарес се наложи да бъде опериран, като за момента от клубът не успяват да му намерят заместник на трансферния пазар.

Дембеле поднови тренировки през тази седмица, след като отсъстваше от състава от ноември. Кике Сетиен коментира ситуацията в предни позиции след вчерашния мач на тима срещу Леганес от турнира за Купата на краля. „Ще бъда спокоен. Винаги има риск от контузии и това не може да бъде контролирано. Свикнал съм да работя с това, с което разполагам. Така е било писано. Не успяхме да вземем нов играч по време на трансферния пазар, но Дембеле се завръща от контузия. Той е играч, който притежава страхотни качества и мисля, че може да ни даде много. Той се чувства комфортно на крилото и ще опитаме да се възползваме от това. Сигурен съм, че той ще ни даде много с потенциала, с който разполага и ще демонстрира колко добър играч е. Дембеле ще бъде невероятен“, каза Сетиен.

Директорът на Барселона Гийермо Амор заяви пред ESPN във вчерашния ден, че от клуба не смятат да привличат краткосрочен заместник на Луис Суарес до края на днешния ден. А ето какво направи Барселона във вчерашния мач срещу Леганес от Купата на краля.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички