Кике Сетиен намекна на Бартомеу, че иска нов играч за Барселона още тази зима


Кике Сетиен намекна на Бартомеу, че иска нов играч за Барселона още тази зима
Снимка: Getty Images/Guliver

1759 0

Новият наставник на Барселона Кике Сетиен намекна на ръководството на каталунците, че би се зарадвал на един нов трансфер през зимния трансферен прозорец. Треньорът, който акостира на "Камп Ноу" преди две седмици, изглежда се надява, че в оставащите два дни до затварянето на прозореца ще се стигне до входящ трансфер в клуба.

"Щастлив съм от футболистите, с които разполагам. Няма да крия, че би било интересно да имаме нов играч. Разчитам на тези, които имаме, а ако някой нов дойде, е добре дошъл", заяви Сетиен.

Наставникът добави още, че решенията за трансферите се взимат от ръководството на клуба и той не може да каже какви трансфери предстоят. Сетиен направи трудно за спазване обещание, в което заяви, че "никой, който не иска да напуска клуба, няма да го напусне".

Междувременно стана ясно, че Манчестър Юнайтед са отправили запитване за футболист на Барселона (повече по темата четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички