Сетиен: Барселона не ми даде обезщетението, дори не ми се обади, за да ме уволни


Сетиен: Барселона не ми даде обезщетението, дори не ми се обади, за да ме уволни
Снимка: Getty Images/Guliver

1370 0

Кике Сетиен съди Барселона за усложнения при напускането си от клуба, след като беше уволнен след поражението с 8:2 от Байерн Мюнхен в миналия сезон на Шампионска лига. Той казва, че не е получил обезщетението, за което претендира, и вярва, че каталунците са нарушили договора.

"Барселона не ми даде обезщетението и не ми предложи нищо. Дори не ми се обадиха, за да ми кажат, че съм уволнен", каза Сетиен, когато говори в предаването "El Partidazo" на Cadena Cope и Radio MARCA.

"Очевидно е, че клубът преживява тревожен момент. Това ясно се забелязва и е нещо, което пряко влияе върху спортните постижения. Винаги вярваш, че можеш да помогнеш за решаването на нещата отвътре, но това беше невъзможно, въпреки че направихме всичко, което можахме". 

Помощниците на Сетиен - Едер Сарабия, Фран Сото и Джон Паскуа - в крайна сметка успяха да постигнат собствените си споразумения с Барселона, въпреки че останаха на работа до 6 ноември.  А наскоро се появи информация, че Роналд Куман и щабът му сами предложили да си намалят заплатите.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички