Сержи Роберто със силен коментар след поражението в Ел Класико


Сержи Роберто със силен коментар след поражението в Ел Класико
Снимка: Getty Images/Gulliver

1678 0

Един от опитните играчи на Барселона - Сержи Роберто, говори след поражението на каталунците във важното Ел Класико с 1:3. Срещата бе част от деветия кръг на Ла Лига и в момент, в който и двата тима бяха на върха в класирането с равни точки. 

"Футболът е много динамичен и въпреки, че сега сме в негативен момент, скоро ни предстои нов важен двубой, в който трябва да вземем трите точки", акцентира испанеца върху предстоящата среща с Виляреал на 20 октомври.

"Всички трябва да останем обединени - феновете, отбора и клуба като цяло. Бяхме лидери в шампионата и не трябва да забравяме за това. Имам пълната вяра в този отбор", обясни Роберто пред испанския вестник "Мундо Депортиво".

"Не бяхме достатъчно убедителни срещу Реал. Когато бяхме близо до изравняване, срещу нас беше отсъдена дузпа и след това равенството стана невъзможно", добави футболистът за ситуацията в края на срещата, когато в първата минута от добавеното време Родриго оформи крайното 3:1 от дузпа.

Поражението за каталунците бе първо от началото на сезона в Ла Лига и ги изпрати на втора позиция във временното класиране. В същия момент Реал Мадрид се изкачи до първото място, където финишира в края на миналата кампания.

Вижте каква подиграва си спретнаха запалянковците на "белия балет" с Шави след края на Ел Класико!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички