Сериозни критики: Гневът на "голямата уста" в Каталуня се "стовари" върху Барселона


Сериозни критики: Гневът на "голямата уста" в Каталуня се "стовари" върху Барселона
Снимка: Getty Images

1332 0

Барселона определено не успя да зарадва своите почитатели, след като разочарова с равенството (2:2) срещу Майорка в мач от седмия кръг на Ла Лига. Местното каталунско издание "SPORT" не остана никак очаровано от представянето на футболистите на Шави и "стовари" своя гняв върху тях.

Много ниски оценки

Гореспоменатата медия е известна с оценките, които дава след всеки мач на Барселона, които са по десетобалната система. Анализаторите на изданието обаче изглежда не са били никак впечатлени от представянето  на "блаугранас" и са дали доста нисък рейтинг на представяне на всеки един футболист, който записа минути срещу Майорка.

Най-ниски оценки са получили Марк-Андре Тер Стеген, Иниго Мартинес, Алехандро Балде, Илкай Гюндоган и Феран Торес с 4/10. "Петица" имат Жоао Кансело, Роналд Араухо, Ориол Ромеу, Жоао Феликс, Роберт Левандовски и Жул Кунде.

Гави и Рафиня са получили 6/10, впечатление обаче прави, че с най-високи оценки са двамата младоци в състава Ламин Ямал и Фермин Лопес, които са със 7/10.

Следващото предизвикателство за Барса вече "чука на вратата". Възпитаниците на Шави ще посрещнат Севиля на "Монжуик" в събота (29 септември) от 22:30 (българско време) в търсене на задължителни три точки срещу андалусийци.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Шефът на Ла Лига посочи, че отстраняването на Барселона от Ла Лига е възможно.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички