Сериозен скандал в Барселона след двата поредни провала


Сериозен скандал в Барселона след двата поредни провала
Снимка: Getty Images/Guliver

2600 0

Старши треньорът на Барселона Ернесто Валверде е бесен след загубата от Леганес с 2:1 в сряда вечер, както и преди това за равенството срещу Жирона на "Камп Ноу". Наставникът не е продумал на своите възпитаници след поражението, но на днешната тренировка е бил много ядосан.

Преди старта на възстановителната тренировка днес Валверде е провел разговор на висок тон с играчите, като е бил кратък, но директен и много интензивен, свидетелстват източници на RAC1. Той е бил бесен на поведението, което футболистите са показали срещу Леганес.

Както е известно, Барселона поведе с 1:0 след магически гол на Коутиньо, но след това Легенес обърна напълно развоя на битката. КАталунците не само не успяха да обърнат, но дори да отбележат гол, като дори не демонстрираха добра игра в атака. Валверде в прав текст е обвинил Меси и компания, че са показали неуважение към съперника и са действали прекалено отпуснато срещу вчерашния си съперник.

тарши треньорът на Барселона Ернесто Валверде нападна футболистите си за големия провал при визитата на Леганес (1:2) на стадион „Бутарке“ в мача от шестия кръг на Ла Лига. Каталунците претърпяха първо поражение от началото на сезона, като загубиха от последния в испанския шампионат.

Ернесто Валверде е бил убеден, че отборът ще успее да се справи със ситуацията, ако остане обединен и продължи напред. Срещу Барса имаше и други обвинения след мача снощи. За отвратителното поведение на Барселона към съперника четете тук!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички