Серхио Рамос защити Роналдо след избухването на Кристиано срещу отбора


Серхио Рамос защити Роналдо след избухването на Кристиано срещу отбора

3479 0

Капитанът на Реал Мадрид Серхио Рамос защити своя колега и приятел Кристиано Роналдо, който избухна по адрес на своите съотборници след поражението с 0:1 от Атлетико (Мадрид) на "Сантяго Бернабеу".

Sportlive.bg припомня, че португалският ас на "белия балет" беше изключително разочарован от загубата в дербито на испанската столица и упрекна останалите футболисти за слабата игра на "кралския клуб".

Рамос обаче подходи като истински капитан в ситуацията и оправда поведението на своя съотборник.

"Не мисля, че Кристиано е искал да обвини който и да е от останалите играчи. Познавам го много добре, просто е използвал грешния израз", заяви след двубоя капитанът на "белия балет".

"Като капитан съм горд с всички играчи. Сега трябва да сме единни, да се подкрепяме и да сме жертвоготовни един за друг. Когато резултатите не са добри, коментарите за нас също не са добри, но не желая да търся оправдания", допълни Рамос.

В момента Реал Мадрид се намира на 9 точки от върха в класирането на Примера дивисион. Лидер е Барселона с актив от 63 пункта, като каталунците са и с мач по-малко от своите преследвачи за титлата.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички