Невиждано до момента - Кристиано Роналдо избухна срещу останалите в Реал Мадрид


Невиждано до момента - Кристиано Роналдо избухна срещу останалите в Реал Мадрид

2467 0

"Ако всички играеха добре колкото мен, може би щяхме да сме първи в класирането". Тези думи на Роналдо шокираха пресата в Испания, след като португалецът избухна по адрес на своите съотборници в Реал Мадрид след поражението с 0:1 от Атлетико (Мадрид).

"Белия балет" почти сигурно загуби шансове за титлата, след като изостава от върха на 9 точки от Барселона, а вече е и с мач повече от каталунците, 12 кръга преди края на шампионата.

Поражението в дербито обаче не се отрази никак добре на португалския ас на тима, който за пръв път толкова открито напада своите съотборници. Единствените, които той отличи, бяха Бензема, Бейл и Марсело, а в частност за днешния мач - Данило, който игра отляво на защитата.

"Ако един отбор не играе по най-добрия начин, не може да спечели толкова дълъг шампионат. Не искам да обиждам никого.

Наистина ми харесва да играя с Карим, с Бейл, с Марсело... това не значи, че другите не са добри. Например днес Данило беше най-добрият играч на терена.

От това, което пише пресата, изглежда така, все едно играя като ла**о. Числата обаче не лъжат. Те са там", завърши Роналдо своето кратко интервю след поражението.

До момента през сезона обаче Кристиано се губи в големите мачове, след като няма голове срещу Атлетико, ПСЖ, Барселона, Севиля и други отбори, които се доближават до класата на "кралския клуб".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички