Серхио Рамос призна, че е бил прецакан от Реал Мадрид


Серхио Рамос призна, че е бил прецакан от Реал Мадрид
Снимка: Guliver/GettyImages

2609 0

Бившият капитан на Реал Мадрид Серхио Рамос сподели подробностите около своето напускане на клуба. В края на този месец защитникът напуска "Сантяго Бернабеу" като свободен агент. Испанецът играе в мадридския гранд от 16 години.

"Моят приоритетен вариант беше да остана. Предложиха ми да си продължа договора си с една година с намаление на заплатата. Парите не бяха проблем, но аз исках двугодишен контракт. Ще повторя: парите не бяха проблем. Аз приех предложението в крайна сметка, но клубът обяви, че то вече не е в сила. Предложението имаше срок и аз не знаех за това", обясни звездата, цитиран от "Madrid Zone" в Туитър.

"Мисля, че си спечелих и заслужих удължаване на договора с 2 години, но клубът не се съгласи, затова всичко приключи. Бях изненадан, че предложението не е валидно. Никога не са ми го казвали, че то има срок. Научих за това, когато им казах, че съм съгласен за едногодишен договор. Изненадан съм и не знам защо това се случи. Никога не съм искал да напусна", допълни Рамос. А ето къде най-вероятно Серхио ще продължи кариерата си

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички