Серхио Рамос посочи още колко години ще играе и защити Кристиано Роналдо


Серхио Рамос посочи още колко години ще играе и защити Кристиано Роналдо
Снимка: Getty Images/Guliver

2984 0

Капитанът на Реал Мадрид Серхио Рамос за пореден път подчерта несигурността на бъдещето си, но и посочи още колко време смята да играе професионално, ако всичко е по план. Бранителят призна, че може да е на най-високо ниво още 4 или 5 години.

"Има много неяснота. Иска ми се да мога да кажа нещо, но няма нищо ново. Мисля единствено за завръщането ми и за завършването на сезона по най-добрия начин. Гарантирам, че когато има нещо за подновяването ми, ще съм първият, който да го съобщи. Мога да се представям на ниво още 4 или 5 години, ако тялото ми ме подкрепя и контузиите не ме сполетяват. Мога да съм на най-високо ниво. Трудя се здраво за това и нагласата ми винаги ще е такава. Правя грешки, но се уча. Честен съм и винаги съм давал най-доброто от себе си" - сподели Рамос.

Освен това, централният бранител защити бившия си съотборник Кристиано Роналдо, който е разкъсван от критики заради отпадането на Ювентус от Порто на осминафиналите в Шампионска лига:

"Ако дойде лоша серия, говорим само за капитана и треньора. Трябва да се разграничаваме от това. Кристиано прави разликата. Нищо не гарантира успеха. Всеки отбор може да те победи в Шампионска лига. Барселона отпадна, а преди това и Ювентус. Може да се случи на всички" - заяви испанецът.

А медиите в Испания спекулират, че Кристиано Роналдо е пред завръщане в Реал Мадрид.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички