Кристиано Роналдо пред завръщане в Реал Мадрид?


Кристиано Роналдо пред завръщане в Реал Мадрид?
Снимка: Getty Images/Guliver

6264 0

Звездата на Ювентус Кристиано Роналдо може да се завърне в Реал Мадрид, съобщава El Chiringuito. Според информацията агентът на португалеца Жорже Мендеш обсъжда с "белия балет" възможността нападателят отново да заиграе на "Сантиаго Бернабеу".

Съобщава се, че "бианконерите" са готови да се разделят с португалеца срещу 60 млн евро. След отпадането от Шампионската лига от Ювентус желаят да намалят разходите за заплати на футболистите си и да преосмисли вектора на развитие, залагайки на по-млади футболисти, както и на такива, чиито заплати не са космически (подробности за новия план в Ювентус).

Роналдо е най-резултатният футболист в историята на Реал с 450 гола. С мадридчани той спечели 4 пъти Шампионската лига и два пъти титлата в Испания. Освен с Реал Мадрид, бъдещето на играча се свързва с американския Интер Маями.

За възможността CR7 да се завърне в Мадрид се заговори още преди малко повече от година, когато присъстваше на "Ел Класико" по лична покана на Флорентино Перес, с когото са изгледили отношенията си след странния начин, по който Роналдо напусна. 

Заради сериозните проблеми в атака през последните 2 сезона Флорентино Перес е готов на крути мерки през лятото на 2021 година, като освен потенциалното завръщане на Роналдо в Реал се готви двоен мега трансферен удар

ОЩЕ ПО ТЕМАТА: 

Как Роналдо "провали" Ювентус в Шампионска лига (СНИМКА)

"Ювентино" се нахвърли на Кристиано 

В Торино решиха: Роналдо ще бъде продаден

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички