Серхио Бускетс от Барселона отговори на спекулациите за своето бъдеще


Серхио Бускетс от Барселона отговори на спекулациите за своето бъдеще
Снимка: Getty Images/Guliver

2277 0

След като стана ясно, че легендарният футболист на Барселона, който ще се раздели с "блаугранас" след края на сезона - Серхио Бускетс, отговори на спекулациите за своето бъдеще, които го свързаха с най-различни тимове.

Най-различни информации и медии свързват името на испанския полузащитник много с тима на Дейвид Бекъм отвъд Океана - Интер Маями. Ето какво обаче каза самият Бускетс за опциите, които са пред него:

"Всичко, което излезе в медиите, ми се стори странно, защото няма нищо. Не съм мислил за това, искам да видя как ще завърши настоящият сезон. Имам няколко възможности: да продължа в моя клуб или в други лиги по света", каза испанецът за "Barca Blaugranes".

"Ясно е, че не съм на 20 години, но в крайна сметка знам, че това е последната година от договора, който подписах. Разбирам, че има слухове, друго е, когато те са неверни и нещата не са официални, докато не станат официални", заяви още Бускетс.

Със сигурност ще бъде интересно да разберем възможно най-скоро какво ще се случи със Серхио Бускетс. Все още нищо не е официално, а феновете на Барса трепнат в очакване да разберат за крайното решение на своя любимец.

ВИЖТЕ ОЩЕ: ПСЖ вади немалко пари за Антоан Гризман.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички