Бивш треньор на Барселона: Предпочитам да не говоря за Меси


Бивш треньор на Барселона: Предпочитам да не говоря за Меси
Снимка: Getty Images/Guliver

2929 0

Въпреки че до скоро всеки треньор в света си мечтаеше да работи с него, има и такива, които са работили, но не искат да си спомнят за Лионел Меси. Такъв е случаят с Кике Сетиен, който води Барселона през 2020 година, но не изкара и година начело.

Сетиен бе назначен на "Камп ноу" през януари 2020 г., но бе уволнен през август, след ужасяващата загуба с 2:8 от Байерн Мюнхен в Шампионска лига. В момента той е без отбор, а когато участва в телевизионно предаване и бе попитан за отношенията си с аржентинеца, отговорът беше: "Предпочитам да не говоря за Меси".

В същото предаване участва и помощникът на Сетиен в Барселона тогава - Едер Сарабия, който в момента е начело на Андора.

"В началото имах много добри отношения с него, но след това малко се влошиха заради резултатите, заради ситуацията в клуба, която не беше най-добрата. Меси изобщо не беше щастлив, затова се стигна до желанието му да напусне Барса", посочи ексцентричният Сарабия.

Според някои слухове ръководството на Барселона е уволнило Сетиен и екипа му по настояване на Меси. А ето какво разкритие се появи преди близо 2 години за Меси и Сетиен. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички