Селта Виго - Барселона по ТВ: Къде да гледаме каталунците за последно през сезона?


Селта Виго - Барселона по ТВ: Къде да гледаме каталунците за последно през сезона?
Снимка: Guliver/GettyImages

2252 0

Барселона гостува на Селта Виго по време на последния 38-ми кръг на Ла Лига от настоящата кампания. Двубоят е насрочен за днес, неделя от 22:00 часа българско време!

Срещата има съвсем различен залог за двата тима, след като са в двете крайности на класирането. Каталунците отдавна си осигуриха шампионската титла и достигане до Шампионска лига и само разликата пред най-близкия преследвач остава неясна. 

Съперникът обаче продължава да се бори за оставането си в елита на Испания и още има шанс, предвид факта, че има точка повече от най-високопоставения в зоната на изпадащите - Валядолид. Днес обаче ще се изиграят всички срещи от последния кръг и тепърва ще стане ясно кой ще последва съдбата на Еспаньол и Елче.

Сред застрашените са още Кадис, Хетафе и Валенсия с по 41 точки. Селта Виго и Алмерия разполагат с по 40, а Валядолид - 39. 

Къде да гледате Селта Виго - Барселона?

Последният двубой за Селта Виго и Барселона през кампанията ще стане част от комбинираната програма на Макс Спорт 4, която ще опита да проследи и останалите двубои от Ла Лига в часовия диапазон.

Вижте къде да гледате и останалите двубои на живо по ТВ през деня!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички