Саудитските милиони преследват и останалия без бъдеще в Атлетико Жоао Феликс


Саудитските милиони преследват и останалия без бъдеще в Атлетико Жоао Феликс
Снимка: Getty images

1055 0

Атлетико (Мадрид) обмисля ход, с който да позволи на Жоао Феликс да се присъедини към отбора от саудитската професионална лига Ал Хилал под наем.

Феликс все още с неясно бъдеще

Саудитската професионална лига продължава политиката си за набиране на големи трансфери през лятото, като Ал Хилал е сред най-големите харчещи в клубовете, подкрепяни от Фонда за публични инвестиции.

Интересът към Феликс представлява още една смела стъпка за подписване на играчи от топ европейски лиги след провал в опита им да подпишат с Килиан Мбапе. Според докладите на трансферния експерт Фабрицио Романо, Ал Хилал са готови да предложат на Феликс едногодишен заем, докато той настоява да напусне Мадрид, заедно с такса от 15 милиона евро за Атлетико.

Със сигурност едно е ясно, а то е, че няма да остане при "дюшекчиите". Атлетико планираше да спечели 100 милиона евро от продажбата на 23-годишния португалец.

 Приоритетът пред Феликс все още е оставането в Европа, но е трудно да се стигне до сделка с потенциалните кандидати. Сред фаворитите е Барселона, но каталунците имат сериозни финансови затруднения, които блокират евентуални разговори.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички