Само трима играчи на Барселона са се съгласили да намалят заплатите си


Само трима играчи на Барселона са се съгласили да намалят заплатите си
Снимка: Getty Images/Guliver

2139 0

Само трима футболисти на Барселона са приели намаляване на заплатите, тъй като клубът продължава да е затънал във финансови затруднения, според медиите.

Барселона преминава през преходна фаза след противоречиви няколко месеца и тази актуална новина няма да бъде приета добре от борда на Барселона.  Както вече стана ясно, от клуба са помолили играчите си да намалят заплатите, за да помогнат. Само трима обаче са се съгласили да го направят.

Това са вратарят Марк-Андре тер Щеген, централният защитник Клемент Ленгле и халфът Френки де Йонг. Те не са подписали факса на отбора, заявявайки, че не са приели намаляването на заплатата. И тримата играчи се разглеждат като жизненоважни активи за Барселона, както в настоящето, така и в бъдещето, така че би било успокоително за клуба да ги види да заемат тази позиция. Междувременно пък се появи информация, че в Барселона са се примирили, че ще се разделят с Лионел Меси - ето подробности.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички