Самият Сър Алекс разкри възможен ли е трансфер на Кристиано


Самият Сър Алекс разкри възможен ли е трансфер на Кристиано
Снимка: Getty Images/Guliver

2948 0

Един от най-великите треньори във футбола - Сър Алекс Фъргюсън, е категоричен, че Кристиано Роналдо ще играе в Реал Мадрид и през следващия сезон.

Легендарният шотландец беше потърсен да коментира ситуацията около португалеца и слуховете за трансфер, като той е сигурен, че голмайсторът остава в испанската столица.

"Реал Мадрид няма да продаде Кристиано Роналдо. Единственият шанс той да си тръгне е те да не го искат. В Реал обаче го искат, а и той няма намерение да напуска", категоричен е Сър Алекс, коментирайки информациите, че Манчестър Юнайтед и ПСЖ имат приготвени оферти за португалеца. 

Той също така изрази мнение, че Роналдо е стигнал пика в своята игра именно в Мадрид и разкри, че е нямал как да го задържи при "червените дяволи".

"Нямаше как просто. Още като дойде ми каза, че мечтае да играе за Реал. Когато дойде офертата, нямаше как да спрем осъществяването на тази мечта.

В Реал той достигна истинската си зрялост и всеки път, когато е на терена, го показва", заяви Фъргюсън.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички