Статистика смълча критиците на Кристиано Роналдо


Статистика смълча критиците на Кристиано Роналдо

2364 0

Кристиано Роналдо е футболистът на Реал Мадрид с най-много асистенции в Ла Лига. С убийственото си подаване в заключителните минути на двубоя срещу Еспаньол, португалският талисман финишира настоящата кампания с 14 асистенции на сметката си.

Това е негов личен рекорд в шампионата, откакто се присъедини към „белите, надминавайки 11-те, с които завърши сезон 2011/12. Миналата година той успя да натрупа 7 асистенции.

Неговите 14 асистенции са направени в 11 различни двубоя. Най-безпощаден в този аспект е в двубоите срещу Малага този сезон- в двете срещи срещу тях Кристиано реализира 4 голови подавания.

Бензема и Хамес са футболистите, които най-много са облагодетелствани от асистенциите на Кристиано. И французинът, и колумбиецът, са реализирали по пет попадения в Ла Лига след подаване на португалската звезда.

Така спокойни съдниците на Роналдо могат да спрат да го наричат "лакомник", "егоист" и "индивидуалист". Общият брой на неговите асистенции във всички турнири е 22, което е връхно постижение за селекцията на Реал Мадрид.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички