Роналдо към Реал Мадрид: Искам да вземете...


Роналдо към Реал Мадрид: Искам да вземете...
Снимка: Getty Images / Guliver

6785 0

Кристиано Роналдо продължава да е един от най-важните футболисти в Реал Мадрид, независимо дали е в добра или слаба форма. Португалецът отново е основен голмайстор на тима, въпреки че не бележи с темпото, което го правеше през последните 5 години.

Въпреки това неговото мнение е закон за ръководството на "белия балет" и, според португалската медия "A Bola", той е препоръчал на скаутите и шефовете на "Бернабеу" португалския ас Андре Силва.

21-годишният нападател на Порто вече има 20 гола през настоящия сезон и е едно от най-горещите имена в колонките с трансферни слухове. Реал Мадрид обаче следи ситуацията около младока от няколко месеца и дори вече се работи по трансфер. Единствено сума над 58 милиона евро обаче ще се окаже достастъчна за Реал да го привлече.

Голямото желание на Флорентино Перес е да привлече Пауло Дибала, но засега от Ювентус не дават никакви индикации, че аржентинският ас може да бъде продаден за сума под 100 милиона евро. Освен това по всяка вероятност нападателят ще получи нов договор със завишени финансови параметри. Така Андре Силва се явява план "Б" за Реал, но и далеч по-вероятна трансферна цел.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички