Кристиано посочи играч на Барселона като следващия "Най-добър футболист"


Кристиано посочи играч на Барселона като следващия "Най-добър футболист"
Снимка: Guliver/GettyImages

6015 0

Носителят на наградата Златна топка за 2016 година Кристиано Роналдо разкри тримата футболисти, които могат да бъдат новите суперзвезди на световния футбол и да завоюват успехите, които португалецът спечели до сега.

Голмайсторът на Реал Мадрид, който преди това премина през тимовете на Спортинг (Лисабон) и Манчестър Юнайтед, призна кои са тримата футболисти според него, които ще са "слеващото поколение" във футбола, пише "Marca".

Европейският шампион на клубно и национално ниво за 2016 година получи въпрос относно това кой може да бъде новият "Кристиано Роналдо", като отговорът дойде бързо. Той първо заяви, че втори като него няма да има, след което посочи своите избраници.

"Никой не може да е следващият Кристиано Роналдо. Всеки е идентичен по свой начин, никога няма да има двама еднакви играчи. Това не се случва", заяви суперзвездата на "белия балет".

Въпреки това, 31-годишният футболист не се поколеба и лесно посочи тримата таланти, които вижда да са следващите супериграчи във футбола.

"В Европа има много млади таланти. Мога да изброя няколко още сега: Ренато Санчес, Андре Гомеш и Жоао Марио", допълни още CR7. 

И тримата, които Роналдо спомена са португалци, и тримата подписаха трансфери за големи суми през лятото.

19-годишният Ренато Санчес стана част от тима на Байерн Мюнхен срещу 35 милиона евро, Андре Гомеш избра Барселона, като каталунците заплатиха почи същата сума за правата му, а Жоао Марио предпочете да рита в Серия А за Интер, като бе откупен от Спортинг Лисабон за 40 милиона евро.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички