Роналд Куман защити Лионел Меси от критиките, че е мързелив


Роналд Куман защити Лионел Меси от критиките, че е мързелив
Снимка: Getty Images/Guliver

1708 0

Наставникът на Барселона Роналд Куман защити голямата си звезда Лионел Меси от критиките, че в последно време е мързелив на терена. В края на двубоя срещу Динамо Москва Меси бе уловен да ходи на терена, за което веднага попадна в полезрението на неговите критици.

"Не съм го видял да ходи и не съм заинтересуван от това, защото не съм го видял да ходи. Ако искате да създадете спор, това е ваш проблем. Меси е ментално добре, наслаждава се на този спорт. Той е победител, понякога преминаваш през моменти, когато топката не влиза, но в момента той изглежда наистина фокусиран", заяви Куман.

"Мисля, че Меси все още има толкова много качества. Той е много важен за нашата игра. Вкара дузпата, свикнали сме да прави разликата в мачовете - той е ключов играч", добави Куман, а след това отново се върна на въпроса за това дали Меси е мързелив.

"Казахте 93-ата минута - всеки има снимки как ходи, включително и на мен как съм седнал или раздразнен. Изглежда, че трябва да внимаваме повече как изглеждаме, а не дали си вършим работата. Не съм съгласен с това", категоричен е Куман.

След мача с Динамо Роналд Куман благодари специално на един от играчите си (подробности четете тук).

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички