Роналд Куман: Дано Меси поднови, невъзможно е да играем без него, няма кой да вкарва


Роналд Куман: Дано Меси поднови, невъзможно е да играем без него, няма кой да вкарва
Снимка: Getty Images/Guliver

2345 0

Старши треньорът на Барселона Роналд Куман говори след поредното разочарование за неговия тим през сезона - поражението с 1:2 от Селта. Нидерландският наставник за пореден път подчерта важността на Лионел Меси, който вкара единствения гол за своя тим, и отново си пожела да остане на "Камп Ноу".

"Ако говорим за първото полувреме, то това е отражение на това, което ни се случва в повече от един мач. Играхме добре, имахме шансове, а те имаха една атака и се оттегляш на почивката при 1:1, което е много трудно психически. Втората част не бе толкова добра. В крайна сметка свърши при 2:1 за тях и това винаги се случва в моментите, в които нямаш късмет.

Надяваме се Меси да остане, защото все още е най-добрият играч в света и демонстрира днес, че е невъзможно да се играе без него. Вече има 30 гола, които са дали много точки на отбора. Въпросът е към него. За мен и за клуба - надяваме се да продължи с нас. Ако не е при нас, съмнявам се някой да вкарва толкова много голове" - сподели Куман.

Междувременно се появиха информации, че Жоан Лапорта преговаря зад гърба на Роналд Куман с неговия заместник - ето кой е той.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички