Роналд Араухо обвини Барселона за игровото си време на Световното първенство по футбол


Роналд Араухо обвини Барселона за игровото си време на Световното първенство по футбол
Снимка: Getty Images

2061 0

Една от големите звезди на Уругвай и сред основните играчи на Барселона - Роналд Араухо, коментира ситуацията си по време на Световното първенство по футбол, след като бе повикан в националния отбор на родината си, но така и не взе участие в надпреварата. 

Футболистът имаше нещастието да лекува контузия през последните седмици преди началото на надпреварата и по този начин дефанзивният играч не успя да влезе във форма в надпреварата.

"Урусите" пък напуснаха Световното първенство, завършвайки трети в група "H", след като спечелиха само 4 точки, но имаха по-лоша голова разлика и останаха извън зоната за класиране.

"Очевидно Барселона не искаше да рискувам здравето си и да изляза на терена. Националният отбор на Уругвай на свой ред настоя да играя. За съжаление никога не съм участвал в нито един мач на Световното първенство", обясни Араухо пред Barca Universal.

23-годишният бранител претърпя операция в края на септември, след като се контузи в двубой между Уругвай и Иран. По този начин южноамериканецът изпусна сериозна част от двубоите на Барселона и каталунците заплашиха, че планират да подадат жалба до ФИФА, ако футболистът им играе на Световното първенство в Катар.

Вижте кои играчи Барселона смята за "непродаваеми"!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички