Роке разкри: Съдията на мача с Алавес му казал "Тук не е Бразилия", когато го изгони


Роке разкри: Съдията на мача с Алавес му казал "Тук не е Бразилия", когато го изгони
Снимка: Getty Images

1074 0

Нападателят на Барселона Витор Роке коментира червения си картон в мача срещу Алавес (3:1). Прясното попълнение на каталунците получи втори жълт картон в 72-ата минута, след като беше влязъл в игра като резерва.

Витор не е съгласен с картон №2

"Мисля, че жълтият картон беше несправедлив, поне вторият. И сега трябва да изтърпя наказанието си", заяви бразилецът, който ще пропусне мача с Гранада.

Той изобщо не е съгласен с втория си картон

"Такова беше решението на съдиите, Барселона се опита да го обжалва по всякакъв начин, но нямам друг избор, освен да го изтърпя и да се готвя за следващия мач.

Какво се случи през неговите очи

Първоначално не разбрах, че съм изгонен. Защитникът ми влизаше с крак напред и когато го видях, се опитах да обърна крака си, за да не го ударя и да не получа травма. Но играчът започна да крещи и съдията ми показа жълт картон", обясни Роке, цитиран от "Mundo Deportivo".

Запитан дали съдията му е обяснил нещо, нападателят заяви: Той ми каза, че тук не е като в Бразилия. Каза, че Ла Лига не прилича на Бразилия. Аз просто уважих решението му и напуснах терена". Обжалването на картона от Барса не мина успешно. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички