Роберт Левандовски се изказа доста ласкаво за диаманта на Реал Мадрид


Роберт Левандовски се изказа доста ласкаво за диаманта на Реал Мадрид
Снимка: Getty Images

5600 0

След като Роберт Левандовски премина в Барселона, всички футболни фенове са насочили погледи към Испания и очакват с нетърпение дуелите му с другия елитен голмайстор в Ла Лига - Карим Бензема.

В интервю бившият нападател на Байерн Мюнхен заяви, че се е дистанцирал от подобни теми за съперничества и се е фокусирал само и единствено върху своето собствено развитие и това на Барселона.

"Бензема е невероятен играч. Той вече е цели 12 години в Испания, отлично познава стила на игра тук. Той направи страхотен сезон не само в Ла Лига, но и в Шампионска лига. Не искам да говоря за съперничество между мен и него, сега съм фокусиран изцяло върху това да се развивам като футболист и да помагам на моя отбор", заяви полякът.

Роберт Левандовски и Карим Бензема определено са двама от най-добрите нападатели в световния футбол в момента. Следователно е естествено феновете да излизат с подобни сравнения от типа на кой от тях ще завърши с повече попадения през предстоящия сезон. Мнозина очакват да ги видят един срещу друг възможно най-скоро.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Всички голове на Христо Стоичков за Барселона.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички