Роберт Левандовски посочи докога иска да остане в Барселона


Роберт Левандовски посочи докога иска да остане в Барселона
Снимка: Getty Images

3037 0

Нападателят на Барселона Роберт Левандовски сподели плановете си за бъдещето в клубно отношение. 34-годишната звезда няма намерение да напуска каталунския гранд, в който премина едва през изминалото лято. Запитан дали ще успее да изпълни договора си с клуба, Левандовски заяви:

"Убеден съм, че ще бъда подготвен и в добра форма, както съм сега. Когато бях на 30-32 години, исках да играя още 3-4 години на високо ниво. Затова сега правя всичко, за да играя футбол възможно най-дълго. Докато съм във форма и искам да печеля титли, ще бъда тук".

Голаджията подписа с каталунския гранд до лятото на 2026 година. Споразумението включва опция за удължаване с още един сезон.

"Знаем, че можем да се справим по-добре и съм уверен, че следващият сезон ще бъде по-добър стъпка по стъпка и ще продължим напред. Това е нашата цел и се надявам накрая да спечелим титли", допълни звездата, цитиран от "Mundo Deportivo".

През настоящата кампания нападателят изигра 19 мача за Барселона във всички турнири, в които отбеляза 18 гола и даде 4 асистенции. А ето кой свой футболист треньорът Шави моли да остане.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички