Ривър Плейт предлага умопомрачителна заплата на Луис Суарес, за да подпише, ето каква


Ривър Плейт предлага умопомрачителна заплата на Луис Суарес, за да подпише, ето каква
Снимка: Getty Images

2607 0

Ривър Плейт е готов да осигури на така желания Луис Суарес рекордна заплата. "Червено-белите" искат да направят уругваеца лице на местното първенство. За целта са му предложили възнаграждение от близо 4.2 млн. евро, твърди "Birmingham Mail". Това е и най-голямото такова в историята на аржентинския футбол. 

Към момента първото място се заема от Карлос Тевес, който подписа с Бока Хуниорс през 2015-а година. При евентуална сделка на бившия нападател на Ливърпул и Барселона с южноамериканския клуб обаче, това ще бъде променено.

Договорът на Суарес с Атлетико (Мадрид) изтича на 30-и юни и въпреки че той изяви желание да остане при "дюшекчиите", това няма да се случи. Нападателят прекара на "Уанда Метрополитано" 2 години, през които изигра 83 мача, записвайки 34 гола и 6 асистенции.

Въпреки напредналата футболна възраст на тарана, който на върши 35, той няма намерение да прекратява кариерата си. Пред него стои огромното предизвикателство да представи своята страна Уругвай на Световното първенство в Катар в края на есента. 

Ето защо родният ЦСКА отказа да продаде Жорди Кайседо на Ривър Плейт 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички