Ривалдо не вярва, че Меси може да премине в Интер


Ривалдо не вярва, че Меси може да премине в Интер
Снимка: Getty Images/Guliver

1565 0

Легендата на бразилския футбол Ривалдо смята, че е по-вероятно Лионел Меси да премине в МЛС или първенството на Китай в бъдеще, отколкото да облече екипа на Интер. През последните дни се заговори, че миланския гранд има желание да вземе 6-кратния носител на Златната топка в редиците си.

Докато на „Джузепе Меаца“ си мечтаят, че аржентинската суперзвезда може да облече „синьо-черната“ фланелка, Ривалдо е на мнение, че ако Меси реши да напусне Барселона, той няма да премине в европейски отбор. Бившият футболист на Барселона коментира трансферния слух пред ‘Betfair’. „Президентът на Интер Масимо Морати заяви през тази седмица, че може да докара Лионел Меси в клуба и да поднови личното му съперничество с Кристиано Роналдо в Италия, но както вече съм казвал преди, не смятам, че аржентинецът ще напусне Барселона за друг европейски отбор. Мисля, че той няма причина да напуска Испания, но ако това се случи един ден, той може да подпише с клуб от Китай или МЛС, но това може да стане чак, когато той спре да бъде толкова значим за каталунците“, заяви Ривалдо.

Бразилецът, който също е носител на Златната топка, е заявявал на няколко пъти, че очаква Меси да остане в Барселона до края на своята кариера, като аржентинецът вече си е осигурил място сред най-добрите в историята на футбола. А ето кой нападател трябва да води атаката на Барселона според Ривалдо.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички