Решителен ден - трансферът на Каземиро от Реал Мадрид в Манчестър Юнайтед е въпрос на часове


Решителен ден - трансферът на Каземиро от Реал Мадрид в Манчестър Юнайтед е въпрос на часове
Снимка: Getty Images

2904 0

Италианският спортен журналист Фабрицио Романо, който се слави като един от най-достоверните източници на информация, що се касае до футболния трансферен пазар, обяви в профила си в социалната мрежа Twitter, че предстоят решителни часове за бъдещето на бразилеца Каземиро.

Както вече е известно, английският гранд Манчестър Юнайтед иска да отмъкне един от най-солидните играчи в състава на Карло Анчелоти, а изглежда ръководството на Реал Мадрид няма да има нищо против да се раздели с него!

В ранните часове на 19 август, Романо написа, че "червените дяволи" ще изпратят официална оферта за Каземиро и се надяват сделката да бъде завършена до края на петъчния ден. От "Олд Трафорд" предлагат 60 милиона евро за правата на 30-годишния дефанзивен халф + още 10 милиона евро, които ще бъдат заложени под формата на бонуси.

Допълва се още, че от Юнайтед ще предложат 4-годишен договор на Каземиро - до 30 юни 2026 година, а в него ще присъства опция за удължаването му с още една.

Фабрицио Романо завършва публикацията си с твърдението, че в следващите 24 или 48 часа националът на Бразилия ще премине медицински прегледи, но шансовете му да играе в дербито срещу Ливърпул от 3-ия кръг на Висшата лига (22 август, 22:00 часа) не са големи!

Вижте още: В Реал Мадрид вече са избрали кой да замени Каземиро на "Бернабеу"?

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички