Оптимизъм в Барселона: 2022 година ще започне с Ансу Фати и Педри!


Оптимизъм в Барселона: 2022 година ще започне с Ансу Фати и Педри!
Снимка: Getty Images

3001 0

Настоящата 2021 година със сигурност не бе сред най-бляскавите в историята на Барселона и всички в Каталуния ще искат да я забравят по най-бързия начин!

През последните 12 месеца тимът бе напуснат от една от 'емблемите' си - Лионел Меси, а отделно от това има и нов президент в лицето на Жоан Лапорта. Наред с треньорските рокади и ужасяващите резултати в най-различни турнири, футболистите на "блаугранас" бяха преследвани и от непрекъснати контузии.

*Вижте как Серхио Агуеро каза "сбогом" на футбола!

С най-голяма болка феновете на Барса приеха новината за травмата на вездесъщия национал на Испания Педри и неуспешното връщане на Ансу Фати в игра. 19-годишният халф не е играл от 29 септември, а бързоногото крило от 6 ноември.

Интересното в случая е, че и двамата се завръщаха на терена в даден момент, но набързо след това им се налагаше отново да се подлагат на лечение, тъй като контузиите им не бяха съвсем отшумели...

Все пак, "Mundo Deportivo" съобщава позитивната новина, че и двамата ще бъдат готови за игра още за първия мач на Барселона през новата 2022 година. Каталунците ще гостуват на Майорка на 2 януари!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички