Реал Сосиедад размисли: Няма да подновява тренировки в пандемията


Реал Сосиедад размисли: Няма да подновява тренировки в пандемията

760 0

Испанският Реал Сосиедад обяви, че се е отказал от идеята да поднови тренировки от вторник след разговори с правителствени лица. Подобно на други клубове, играчите на баските са под домашна карантина от началото на месец март заради пандемията от коронавирус, отнела живота на над 17 000 души в страната.

"След днешните разговори с местни официални лица и в съответствие с желанието на Реал Сосиедад да прояви уважение и да действа според нуждите на обществото в тези трудни времена, решихме да продължим с индивидуалната работа на играчите ни. Следователно, футболистите ще продължат да тренират от домовете си", споделиха от клуба в свое изявление.

Един от финалистите за Купата на Краля настоя, че никога не е възнамерявал да поднови групови тренировки, а просто да предложи възможността на играчите да вършат "индивидуална работа“ на своите игрища. Испанският клуб допълни, че работи завръщане към професионалните ангажименти за футболистите си, но това ще стане "докато бъдат взимани под внимание мерките за сигурност, наложени от правителството". Кой друг клуб в Испания смята да започне скоро тренировки вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички