Реал постави условие на Интер за Модрич, пожела двама от "нерадзурите"


Реал постави условие на Интер за Модрич, пожела двама от "нерадзурите"
Снимка: Getty Images/Guliver

3227 0

Трансферната сага от лятото около звездата на Реал Мадрид Лука Модрич продължава и през зимата, като отборът на Интер все още желае хърватския национал в своя състав. Испанското издание "Don Balon" твърди, че "Кралския" клуб е готов да се раздели със своя полузащитник, но при едно условие.

"Белия балет" желае да получи в замяна двама играчи от състава на "нерадзурите". Това са нападателят Мауро Икарди и защитникът Милан Шкриняр, посочва още изданието. Лука Модрич изигра най-силният си сезон в своята кариера след триумфа в Шампионска лига, финала на Мондиал 2018 с Хърватия и спечеления индивидуален трофей "Златната топка".

"Белите" едва ли ще преотстъпят толкова лесно своя играч, но според "Don Balon" Икарди и Шкриняр биха склонили президента на мадридчани Флорентино Перес да пусне Модрич в състава на италианския гранд.

Междувременно Лука Модрич заяви, че именно хората, които са се съмнявали в неговите способности, са го направили по-силен. Какво още каза хърватинът, вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички