Реал Мадрид не иска и да чува за Жозе Моуриньо


Реал Мадрид не иска и да чува за Жозе Моуриньо
Снимка: Guliver/GettyImages

2475 0

Ръководството на Реал Мадрид категорично е отхвърлило възможността бившият мениджър на тима Жозе Моуриньо да се завърне на "Сантяго Бернабеу", твърди испанското издание "Marca". Европейският клубен шампион дори не е обмислял подобен вариант за треньорския пост, който понастоящем се заема от аржентинеца Сантяго Солари.

"Marca" посочва още, че обратен път за Моуриньо към състава на Реал Мадрид няма. Припомняме, че португалецът водеше "белия балет" в периода 2010 - 2013 година, като напусна тима в обтегнати отношения с ръководството, но и по взаимно съгласие за раздялата.

Португалецът последно бе начело на тима на Манчестър Юнайтед, но само преди няколко дни бе уволнен от поста след серия от неубедителни резултати, а и конфликтни ситуации с ръководството и играчите на тима. Вследствие на това "червените дяволи" трябва да платят огромна неустойка на "специалния".

По-рано през сезона Жозе Моуриньо уверено заяви, че на "Сантяго Бернабеу" винаги биха го приели с отворени обятия, ако реши да напусне "Олд Трафорд. Това обаче изглежда, че не е точно така, като "Кралския" клуб не смята да връща португалеца в своя щаб.

Междувременно Димитър Бербатов посочи при какво условие Солскяер трябва да остане мениджър на "червените". Вижте мнението на българина в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички