Ограбиха Федерико Валверде в Ибиса, направили са опит да ги дрогират


Ограбиха Федерико Валверде в Ибиса, направили са опит да ги дрогират
Снимка: Instagram

4631 0

Полузащитникът на Реал Мадрид - Федерико Валверде и съпругата му Мина Бонино били ограбени по време на ваканцията им в Ибиса, съобщава испанското издание Tiempo de Juego.

Крадците отмъкнали 10 000 евро от семейството, а половинката на футболиста смята, че в храната им са били сложени наркотици. Бонино, която е журналистка, разказа за случилото се на острова, където били на почивка.

" Заминахме за Ибиса с група приятели на идилична почивка, но тя се превърна в истински кошмар. Когато се прибрахме в наетата от нас къща една вечер, готвачът вече беше там. Той каза, че сега има само един ключ от къщата и той ще го вземе, за да направи закуска на следващия ден, без да ни създава проблеми.

На следващия ден не можех да стана от леглото. Бях много болна.

След час слязох на първия етаж и видях три от чантите си в хола. Нещата ми бяха навсякъде, а чистачката подреждаше и попита: "Търсите ли нещо?" Все още бях под влиянието на нещо и се разсмях. Абсолютно нищо не разбирах. Когато си отворих портфейла, видях, че беше празен и в този момент се появи готвачът и каза, че е намерил тази бъркотия, когато дошъл да ни приготви закуска.

След това дойдоха хората, които притежават къщата. Представиха красива актьорска игра и казаха, че може нещо да е сложено в храната ни. Те бяха сигурни, че готвачът го е направил. Така че бяхме отведени в болницата, за да направим тестове за наличие на кокаин, марихуана, екстази, амфетамини или антидепресанти в кръвта. Но те бяха отрицателни за всичко. Така прекарахме първия ден в болницата, а след това си събрахме багажа и си заминахме", разказва съпругата на Валверде.

Вижте още: Звезда на Реал ще преподпише с клуба

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички