Реал Мадрид - Виляреал по ТВ: Къде да гледаме мача от Ла Лига?


Реал Мадрид - Виляреал по ТВ: Къде да гледаме мача от Ла Лига?
Снимка: Getty Images

2718 0

Испанският шампион Реал Мадрид е на гребена на вълната след боя над лидера в Ла Лига Барселона с 4:0. Успехът обаче дойде за Купата на Краля (където "кралския клуб" се класира за финал), а положението в първенството е съвсем различно.

Там Шави и компания имат 12 точки преднина, но до края остават 11 кръга. Карло Анчелоти и играчите му ще "натиснат" повече в Шампионска лига, но в никакъв случай няма да сдават Ла Лига. За тях обаче предстои тежко дерби с Виляреал.

"Жълтата подводница" е на 6-а позиция с 44 точки - 4 по-малко от Реал Сосиедад, който е последният в топ 4. Така и Виляреал, и Реал Мадрид ще имат нужда от точките, за да преследват целите си.

Карло Анчелоти няма да може да разчита само на контузения краен бранител Ферлан Менди. Виляреал има повече проблеми, като големият липсващ е контузеният Жерар Морено. Ериен Капу и Франсис Коклен също са с травми, докато Николас Джаксън изтърпява наказание заради червен картон. Раул Албиол не е на 100%, но има вероятност да играе.

В последните пет официални двубоя във всички турнири Виляреал има две равенства и една победа срещу този съперник. Най-скорошният им мач бе през тази година - за Купата, когато "жълтата подводница" водеше с 2:0, но бе обърната до 2:3 и отпадна.

Сега двата отбора излизат един срещу друг днес (08.04) от 22:00 часа българско време на "Сантяго Бернабеу". Срещата ще бъде излъчена пряко по "Макс спорт 4". Ще можете да следите Реал Мадрид - Виляреал НА ЖИВО в SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички