Реал Мадрид със специални мерки за Джуд Белингам, за да не се стигне до операция


Реал Мадрид със специални мерки за Джуд Белингам, за да не се стигне до операция
Снимка: Getty Images

1145 0

Миналия месец, по време на разочароващото равенство на Реал Мадрид у дома срещу Райо Валекано, Джуд Белингам получи травма - изкълчено рамо. Именно заради това пропусна мачовете срещу Брага и Валенсия, а също така отсъства и за двубоите с Англия.

Действията на мадридския клуб, за да се избегне операция

За щастие на "белия балет" той се завърна срещу Кадис миналия уикенд и играеше на 100%, макар и с болка. Въпреки това можеше да бъде много по-лошо развитието за английския национал и служителите на Реал Мадрид предприемат действия, за да гарантират, че тяхната звезда може да продължи да играе всяка седмица.

Според "Mundo Deportivo", Белингам е носил протектор за рамо в стил "NFL" на лявото си рамо, което му е позволило да продължи да играе на високо ниво. Той го носеше срещу Кадис, а също и срещу Наполи и Гранада.

На този етап Реал Мадрид се справя повече от всичко със ситуацията на Белингам. Операцията ще реши проблема и това е възможност, но това няма да се случи най-рано до края на сезона, така че той да не пропусне дълго време за мадридския клуб, който вече са в криза с контузия .

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички