Нови грижи за Реал Мадрид: Джуд Белингам опита, но тренира едва 5 минути (ВИДЕО)


Нови грижи за Реал Мадрид: Джуд Белингам опита, но тренира едва 5 минути (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

1085 0

Сезонът на Реал Мадрид е непрестанно съпътстван от травми. А по всичко личи, че звездата на тима Джуд Белингам ще се присъедини към дългия списък с контузени играчи, където е и Винисиус, Едуардо Камавинга, Лука Модрич и Тибо Куртоа.

Белингам с красноречив знак след кратка загрявка

Белингам бележи гол след гол, но има сериозен здравословен проблем

Английският национал, който отбеляза 15 гола в 16 мача за "Лос Бланкос "този сезон, се появи на тренировка в петък, но носеше бутонките си и не работеше с топката. Вместо това той беше забелязан да прави лек джогинг, но издържа едва пет минути, преди да спре пред треньорския щаб, поклащайки глава, пише "AS".

С настъпването на тренировката за останалите му съотборници, халфът се отдалечи от групата и се върна в комплекса с наведена глава и така и не се включи в заниманието.

Припомняме, че Белингам изкълчи левия си глезен при победата с 4:2 над Наполи в Шампионска лига и поради тази причина почти сигурно ще пропусне домакинството на Гранада в събота, 2 декември.

Бившата звезда на Борусия Дортмунд също страдаше от проблем с рамото през последните седмици, въпреки че предположението, че сега е разтегнал мускул на крака, остава. Тъй като остават малко повече от 24 часа до домакинството на Гранада, изглежда повече от вероятно той да пропусне. А междувременно в Реал са били леко ядосани на една от изгряващите звезди в отбора.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички