Реал Мадрид и Кристиано Роналдо страдат един без друг в Шампионска лига


Реал Мадрид и Кристиано Роналдо страдат един без друг в Шампионска лига
Снимка: Guliver/GettyImages

1663 0

Реал Мадрид бе на върха в Европа, като спечели Шампионска лига цели 3 пъти подред - постижение, с което никой друг отбор не може да се похвали. Тогава мегазвезда на "кралския клуб" бе Кристиано Роналдо, който оствен трофеите, печелеше и постоянни поздравления за безбройните си голове.

След като двете страни се разделиха през 2018 година обаче, и "белия балет", и португалецът страдат в най-престижния европейски клубен турнир във футбола. Реал Мадрид отпада в две поредни години още на осминафиналите - първо от Аякс през миналия сезон, а сега от Манчестър Сити преди дни.

А това не се бе случвало от 10 години, в които Реал неминуемо стигаше до по-предна фаза (а и спечели турнира 4 пъти). Същото се отнася и за Кристиано Роналдо, който през тази година отпадна шокиращо с новия си отбор Ювентус от Олимпик Лион на осминафиналите - прецедент за него също от 10 години.

И макар португалецът да бе стигнал четвъртфиналите с "бианконерите" през миналия сезон, то очевидно и той, и Реал Мадрид страдат един без друг. Междувременно, появи се информация, че Реал Мадрид ще извади 100 милиона евро за играч на Ювентус.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички