Реал Мадрид се възползва от провалите на Барса и Севиля (ВИДЕО)


Реал Мадрид се възползва от провалите на Барса и Севиля (ВИДЕО)

1171 0

Реал Мадрид е големият победител от 20-ия кръг на испанската Примера дивисион, след като спечели с 3:0 домакинството си на Реал Сосиедад и увеличи аванса си на върха в класирането.

"Белия балет" вече има 46 точки и дръпва с 4 на първото място пред основните преследвачи Барселона и Севиля, които записаха разочароващи резултати по-рано в неделния ден.

Първо Барса стигна само до 1:1 на гости на Бетис, а по скандален начин чист втори гол на каталунците не бе зачетен. Севиля пък се издъни и бе сразен с 3:1 от Еспаньол, като още във втората минута андалусците останаха с човек по-малко.

Също така Реал Мадрид има мач по-малко от основните си конкуренти за титлата, което означава, че в един момент "кралския клуб" може да се откъсне със 7 точки на върха. Реал Сосиедад се смъква на пета позиция с 35 пункта, като е изпреварен от Атлетико (Мадрид), който събра 36 след равенството 0:0 с Алавес.

Кристиано Роналдо асистира на Матео Ковачич за първия гол на "белия балет" в 38-ата минута на "Сантяго Бернабеу", а в 51-ата ролите се размениха и този път португалската звезда се разписа за 2:0.

В 82-ата Алваро Мората оформи крайното 3:0 след асистенция на Лукас Васкес и повдигна отново въпроса дали не трябва да започва сред титулярите вместо слабо представящия се Карим Бензема, вместо постоянно да го сменя между 60-ата и 70-ата минута на мачовете.


All Goals & highlights - Real Madrid 3-0 Real... by mohtv

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички