След Барса и Севиля се издъни - всичко върви по план за Реал


След Барса и Севиля се издъни - всичко върви по план за Реал
Снимка: Getty Images/Gulliver

1034 0

Основните конкуренти на Реал Мадрид за титлата в Примера дивисион - Барселона и Севиля - допуснаха разочарования в рамките на само няколко часа в неделния ден от програмата на 20 кръг.

В ранния двубой за деня Барселона завърши наравно 1:1 на гости на Бетис след скандално отменен гол на каталунците, а по-късно Севиля преживя кошмарна визита на Еспаньол и бе сразен с 3:1.

Андалусците започнаха ужасяващо срещата в столицата на Каталуния и още във втората минута Николас Пареха извърши нарушение в собственото наказателно поле. Не само че Хосе Антонио Рейес изведе Еспаньол напред в резултата с реализиране на дузпата, но Пареха бе изгонен директно за фаула си.

Въпреки че бяха - реално - от самото начало с човек по-малко на терена, възпитаниците на Хорхе Сампаоли успяха да изравнят резултата в 20-ата минута. Точен бе наскоро закупеният от Интер Стеван Йоветич, който продължи с великолепното си представяне за новия си клуб - 3 гола и 1 асистенция в 4 мача.

Наваро обаче върна аванса на Еспаньол в добавеното време на първата част, а в 71-ата Морено се разписа за крайното 3:1.

Така Реал Мадрид към момента има 43 точки на върха в класирането - 1 повече от Барселона и Севиля, но и цели два мача по-малко от основните си конкуренти за титлата в Примера дивисион.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички