Кристиано се обърна към феновете: Имаме нужда от вашата топлота


Кристиано се обърна към феновете: Имаме нужда от вашата топлота
Снимка: Getty Images/Gulliver

3219 0

Кристиано Роналдо отнесе сериозна доза критики в последните няколко месеца за слабото си представяне, но той е категоричен, че сега е времето всички да се обединят и заедно да достигнат до заветната цел - титла в Примера дивисион.

Португалският ас помоли привържениците за подкрепа, въпреки че тимът отпадна за Купата на Краля. Той е убеден, че отборът има шансове да направи дубъл, тъй като има добри шансове и в Шампионска лига.

"Досегашното ни представяне в Ла Лига е позитивно. На първо място сме и сме в добър ритъм. Добрата новина е, че почваме втората половина от шампионата у дома и феновете ще могат да ни помогнат.

Искам да спечелим срещата, за да се приближим с още една крачка към заветната цел - титлата. Искам да помоля нашите фенове за подкрепа, имаме нужда от топлотата, която ни носят. Заедно сме много по-силен тим, по-сплотен и това ще ни помогне да спечелим много титли през тази година", каза Роналдо преди домакинския мач срещу Реал Сосиедад.

Двубоят е в неделя вечер, като Реал Мадрид може да се възползва от неочакваната грешка, допусната от Барселона по-рано днес.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички