Лука Модрич побърза да успокои Родриго, като му даде собствен провал за пример


Лука Модрич побърза да успокои Родриго, като му даде собствен провал за пример
Снимка: Getty Images

6104 0

Бразилия се превърна в поредната изненада на Световното първенство по футбол в Катар, след като отпадна за пореден път едва на четвъртфиналите в надпреварата. "Селесао" бе определян за големия фаворит в турнира, но бе елиминиран от Хърватия след изпълнението на дузпи - нулево равенство в редовното време, 1:1 в продълженията и 4:2 при наказателните удари. 

Всичко в срещата се развиваше добре за латиноамериканците, след като установиха контрол през втората част, а в продълженията Неймар откри, но балканците достигнаха до ценен успех в надпреварата. 

Това доведе до много сълзи в лагера на Тите, а логично един от най-съкрушените играчи бе Родриго. Младият играч на Реал Мадрид замени съотборника си Винисиус в 64-тата минута и се нагърби с първата дузпа, която бе парирана от Ливакович.

След покследния съдийски сигнал на помощ се притече лидерът на Хърватия - Лука Модрич, който се опита да успокои Родриго, каквото опиташе да стори и Неймар. По-късно 37-годишният европеец сподели, че е дал за пример на съотборника си в Реал Мадрид пример за свой провал. 

"Пропуснах дузпа срещу Турция на Евро 2008. Казах на Родриго, че всички пропускат наказателни удари", сподели Модрич пред медиите след двубоя.

Вижте какво се случи и с Неймар след последния съдийски сигнал! (СНИМКА)

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички