Босът на Ла Лига отсече: Реал Мадрид не е облагодетелстван от съдиите


Босът на Ла Лига отсече: Реал Мадрид не е облагодетелстван от съдиите
Снимка: Getty Images

1393 0

Президентът на Ла Лига - Хавиер Тебас, се наложи да коментира случващото се около настоящия шампион на надпреварата - Реал Мадрид, след като в последните двубои на "викингите" противниците им имаха възражения около съдийските отсъждания.

Босът се спря върху оплакването на главния изпълнителен директор на Атлетико Мадрид, който излезе с официална позиция след отсъжданията по време на четвъртфиналите за Купата на Краля между "дюшекчиите" и Реал Мадрид. Тогава възпитаниците на Анчелоти се класираха за следващия кръг след 120-минутна драма, а градският съперник изрази недоволство. 

"Не мисля, че съдиите са от полза за Реал Мадрид. От Атлетико извадиха нещо от контекста, но съм убеден, че съдиите не са от полза за "белия балет" или други отбори", подчерта Тебас и добави, че не е изненадан от подобни изказвания.

"Изявленията на клубовете не ме изненадват. Атлетико и неговият главен изпълнителен директор имат право да споделят мнението си, но според мен в ситуацията няма общо със съдиите, а с медийния натиск, който се генерира около отбори като Барселона и Реал", добави специалистът.

Вижте какво дерби с участието на Реал Мадрид сформира Купата на Краля!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички