Реал Мадрид с куп отсъстващи звезди срещу Атлетик Билбао, Еден Азар пак е аут


Реал Мадрид с куп отсъстващи звезди срещу Атлетик Билбао, Еден Азар пак е аут
Снимка: Getty Images

2707 0

Реал Мадрид гостува на Атлетик Билбао в двубой от поредния кръг на Ла Лига в неделя вечер. Двубоя е насрочен за 22 часа българско време и ще може да го проследите НА ЖИВО със SportLive.bg, но за настоящите европейски шампиони се очертават куп отсъстващи.

Това се случи след традиционната пресконференция на Анчелоти преди съответния двубой, на която обяви, че поне петима се очертават като сигурни пропускащи предстоящата среща.

Сред отписаните са част от големите звезди на тима като Алаба, Карвахал, Чуамени, Васкес, като в списъка попада и изглеждащият като "вечно контузен" в последно време - Еден Азар.

Белгийският офанзивен играч отново ще отсъства от плановете на Реал Мадрид, за който така и не успя да се докаже на терена. Медиите в Испания разкриват, че според информациите е усукал глезен и това го вади от плановете на Анчелоти. 

Той стартира кампанията със сериозни очаквания върху себе си, тъй като обеща на "белите" запалянковци нова визия на терена, но контузиите продължават да не го пускат, докато няма и следа от формата му преди акостирането на "Сантяго Бернабеу".

От началото на кампанията бившият белгийски национал е изиграл едва 296 минути, които е събрал с участието си в 7 двубоя, 3 от които в Шампионска лига. В Реал обаче не се вижда как ще се отърват от неуспешния трансфер, след като до края на контракта му има повече от година - 30-и юни 2024 г., а за правата му на Челси бяха платени над 100 милиона евро. 

Вижте кой измежду контузените може да бъде привлечен от Арсенал под наем!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички