Арсенал иска под наем Едуардо Камавинга от Реал Мадрид


Арсенал иска под наем Едуардо Камавинга от Реал Мадрид
Снимка: Getty Images/Guliver

7837 0

Арсенал се интересува от изненадваща сделка за наем за полузащитника на Реал Мадрид - Едуардо Камавинга. "Артилеристите" вече подписаха с крилото на Брайтън Леандро Тросард по време на януарския трансферен прозорец и са близо до привличането на централния защитник Якуб Кивиор от Специя.

Собствениците на клуба са готови да подкрепят мениджъра Микел Артета на трансферния пазар, тъй като се надяват да спечелят първа титла във Висшата лига от 2004 г. насам.

Standard Sport съобщава, че Арсенал се интересува от подписването на Камавинга под наем, за да подсили своя отбор до края на сезона. Не е ясно дали Реал Мадрид ще склони да се раздели с халфът, но 20-годишният футболист се бори за минути този сезон.

Обогатяването на халфовата линия е дългосрочен приоритет за Арсенал и те също така гледат на сделката с капитана на Уест Хям - Деклан Райс като приоритет номер едно за лятото. "Чуковете" няма да приемат продажбата на Райс през януари и ще настояват да получат 100 милиона паунда за него в края на сезона. 

А ето защо фенове на "топчиите" са заплашвали със смърт шеф на Шахтьор Донецк

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички