Реал Мадрид с експериментален състав в Шампионска лига, добри новини за "кралете"


Реал Мадрид с експериментален състав в Шампионска лига, добри новини за "кралете"

2396 0

Рафаел Бенитес обеща сериозно отношение от страна на Реал Мадрид към последния двубой на тима в груповата фаза на Шампионска лига, въпреки че отборът вече се е класирал за осминафиналите и спечели своята група.

Все пак испанският треньор сподели, че ще направи промени в състава си с оглед на тежкия двубой срещу Виляреал през следващия уикенд.

"Щастливи сме да бъдем на върха в групата, но все още искаме да печелим. Това не е обикновен мач, уважаваме Малмьо, но мислим и за следващия мач с Виляреал. Трябва да се опитаме да спечелим и да се представим добре, за да запазим доверието, което ни гласуват

Трябва да направим това, което направихме през първата половина срещу Хетафе и подобрим сегашната си серия от четири победи. Спечелихме последните си четири мача. Направихме грешки с Шахтьор, когато водехме с 0-4. С Хетафе имахме контрол върху играта, но нивото на интензивност през втората половина спадна. Положително бе първото полувреме – едно от най-добрите ни до момента по отношение на това как играхме", сподели Бенитес. 

Очаква се утре в игра феновете на футбола да видят подобен на мача срещу Кадис състав, в който в предни позиции заедно действаха Иско и Хамес, подпомагани от Хесе, Лукас Васкес и Денис Черишев. В същото време той разкри, че Серхио Рамос е възстановен и вече се готви с отбора, като дори може да фигурира в тимовия лист за следващата среща от Примера дивисион.

"Утре ще има възможност за ротации в отбора, но това винаги се прави с цел спечелване. Ротациите ще помогнат да бъдем в най-добра форма за сблъсъка Виляреал.

Рамос се чувства много по-добре, но той не е в списъка за утрешния мач. Не изключвам възможността, че той може да се завърне срещу Виляреал.

Много от играчите, които са били контузени се завръщат. Съжалявам, че няма място за по-младите играчи утре, само Маркос Йоренте е в списъка.

Лукас Васкес е един от тези играчи, които тренират добре през цялото време, грижат се за себе си и като резултат той се подобрява. Утре ще реша дали ще играе или не.

Бензема е играч, който се движи добре и има много качества. Той кара останалите да играят по-добре в атака.

Няма да кажа дали Черишев ще играе. Той трябва да се съсредоточи и да продължи да работи. Има много играчи в този отбор, които са в състояние да играят на различни позиции. Гарет би могъл да играе като ляв бек, но не това е целта ни.

Няма да говоря за трансферния прозорец и евентуално идване на Левандовски по време на пресконференция преди мач на Шампионска лига. Трябва да се съсредоточим върху мача и това, което може да се случи утре", допълни Бенитес относно информациите за трансфер на Левандовски в Реал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички